W: 400 ÷ 420. Meel Type 55 verkregen uit de beste Noord-Amerikaanse tarwe, voor veeleisendere pizzaiolo's. Het is ideaal voor kneden met een traditionele methode van lange fermentatie (meer dan 24 uur) en kan tot 6 dagen in de koelruimte worden bewaard.
25KG -10KG
Samenwerking met de ontwerper
De kenmerken van Bossong-ankers worden gedefinieerd op basis van de specifieke parameters van elk afzonderlijk project, evenals de afmetingen van het gat waarin ze moeten worden ingebed, die afhankelijk zijn van het type materiaal waaruit het substraat bestaat.
De uitwisseling van informatie met betrekking tot de kennis van de staat van behoud van het gebouw en de doelstellingen van de voorgestelde ingrepen, tekeningen en foto's, het patroon van scheuren en vervormingen, evenals het ontwerp van de ingrepen, zijn zeer belangrijk om het type anker te definiëren dat het beste past bij de toepassing en ook om de ingreep vanuit economisch oogpunt te evalueren.
Tests ter plaatse
De noodzaak om ontwerpingenieurs de mogelijkheid te bieden om het gedrag van geïnjecteerde ankers in een specifieke toepassing en in een bepaalde omgeving te beoordelen, heeft Bossong ertoe geleid zijn technici uit te rusten met mobiele instrumentatie die het uitvoeren van tests ter plaatse mogelijk maakt.